Ik voel mij zo schuldig dat wij het zo goed doen!
Ik voel mij zo schuldig dat wij het zo goed doen!

Ondernemingen die het niet gingen en gaan redden.

 

Oibibio van Ronald Jan Heijn

In 1991 heeft zakenmedium Cleopatra Ronald Jan Heijn al gewaarschuwd voor de ondergang van zijn Oibibio. Helaas wilde men de ernst van de zaak niet inzien.In 2008 heeft zakenmedium Cleopatra hem hierover aangesproken. Zijn reactie was dat hij het heel jammer vond dat niemand toen had geluisterd.

 

Free Record Shop

Omstreeks 2005 heeft zakenmedium Cleopatra een persoonlijke kaart in de brievenbus van Conny en Hans Breukhoven te Wassenaar gedeponeerd. Op deze kaart stond een waarschuwing over toekomstig onheil zowel prive als zakelijk vermeld voor deze familie. Ik had deze familie met mijn hulp en adviezen kunnen helpen. Helaas heb ik nooit wat van bovenstaande personen vernomen.

 

WAARSCHUWING.

 

Pretpark Duinrell te Wassenaar.

De toekomst van het pretpark Duinrell staat op het spel. 2013 is het begin van een heel moeilijke zakelijke periode. Duinrell in zijn huidige vorm dan wel als pretpark heeft zijn langste tijd gehad. Het roer moet om voorkom het Breukhoveneffect en neem snel contact op met zakenmedium Cleopatra voor doeltreffend advies, anders gaat het tussen nu en binnen plus minus drie jaar  voor pretpark Duinrell mis. Zie de beide bovenstaande failliete bedrijven!

 

Kledingbedrijven C&A

C&A was een stabiele onderneming maar nu is voorzichtigheid geboden. De positieve toekomst van C&A zal gaan wankelen. Vanaf 2018 zal C&A een omvangrijk aantal bedrijven moeten gaan afstoten en als C&A op de huidige voet zo doorgaat voorzie ik in plus minus 2018 een faillissement voor C&A. Voorkom het Breukhoveneffect en bel nu naar het beste zakenmedium Cleopatra voor doeltreffend advies.

 

KLM en Air France

Zakenmedium Cleopatra was vanaf dag 1 zeker geen voorstander van bovenstaande fusie. Ik wist dat het vroeg of laat ging wankelen, hetgeen nu ook een feit is. KLM heeft nog overlevingskansen, Air France zeker niet! Over drie jaar begint KLM in moeilijkheden te komen. Met alle respect, voormalig minister Camiel Eurlings zal KLM geen goed gaan doen,geen goede keus! Camiel Eurlings heeft een eigenwijs karakter, luistert slecht en is niet leergierig.Een Amerikaan op deze post zou het goed gaan doen! Bel voor het kiezen van de juiste directeur (voor de KLM) naar zakenmedium Cleopatra